Yritys

Meidän Talo Oy

Meidän Talo Oy on vuonna 2017 perustettu rakennusliike, joka on erikoistunut laatoitus ja vedeneristystöihin. Kylpyhuoneremontit, wc remontit, liiketilalaatoitukset

Erilaiset tila laatoitukset eteiset, saunat, kodinhoitohuone, olohuoneen lattia, keittiön lattia ja seinät, terassilaatoitukset, parveke laatoitukset, uima-allaslaatoitukset ja vedeneristykset ammattitaidolla ja luotettavalla projektin hallinnalla.  

Toimimme itsenäisenä urakoitsijana hankkeissa. Kylpyhuone ja wc saneerauksia teemme myös projektijohtoisesti. Toteutamme hankkeemme suunnittelupalvelumme ja yhteistyöverkoston kautta. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Vantaalla. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Tavoitteemme on asiakkaan kohteen arvon nosto.Yrityksemme arvoja ovat positiivisuus, luotettavuus ja korkea laatu. Yhtiön toimintaa ohjaa rakennusmestari perustaja Matti Nevalainen. Asennamme pääasiassa omilla työntekijöillä vedeneristeet ja laatat. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pyrimme tehokkaaseen ja joustavaan toimintaan.