UUSI TOIMIJA ALALLA

30.05.2018

19.5.2017

Tervehdys !

Meidän Talo Oy on syntynyt 19.5.2017 -noin vuosi sitten

Yritys on Projektinjohtofirma joka tuottaa Hirsiparitaloja pääkaupunkiseudulle

Projektinjohtofirma tarkoittaa yritystä, joka johtaa koko projektia. Projekteissa on paljon osapuolia ja toimijoita, joita projektinjohtofirma koordinoi.  Yhteistyö kumppaniverkoston luominen on projektinjohtofirman isoin tehtävä. Projektinjohtofirma vastaa viimekädessä projektien onnistumisesta. 

Tärkein tehtävä

Projektinjohtofirman tärkein tehtävä on tehdä projekti asiakkaille helpoksi, mieleiseksi, sekä asiakkaalle oman näköiseksi. Tärkein tavoite on tyytyväinen asiakas. Tarjoan markkinoille asuntoja, joissa on asiakkaalla mahdollisuus halutessaan vaikuttaa asuntojen ilmeeseen. Ideana on, että saat asuntoihin luksusta, mitä ei kerrostalomarkkinoilla ole kovin tarjota. Tarkoitus on tuottaa viihtyisiä, luonnon läheisiä, sekä ennen kaikkea nykyaikaisia asuntoja.

Luksuksella tarkoitan takkoja, poreammeita, televisionäyttöjä lattiassa tai oma futisjoukkueen logo painettuna hirsiseinään mitä kaikkea :)....paljon yksityiskohtia mitkä tuovat mukavuutta ja tilaa, sekä ennen kaikkea asunnon omistajalle tunteen oman näköisestä talosta- Meidän Talosta